Despre meserii

     Despre meserii din domeniul STEM s-a discutat pe 15 noiembrie 2017, la lecția deschisă organizată de prof. Golumbeanu Anamaria, lecție prezentată diriginților de la școala noastră.
     Astfel, au fost prezentate diverse meserii necesare explorării spațiului cosmic .
     Elevii clasei a VIII-a B au participat activ realizând postere despre meseriile preferate. Posterele au fost apoi expuse într-o expoziție informativă pe holul școlii.
     Resursele educaționale au fost disponibile online grație proiectului Space Awareness ( http://www.space-awareness.org/ro/ ), proiect prezentat pe portalul Scientix-comunitatea profesorilor de științe din Europa http://www.scientix.eu/
     Pe http://www.scientix.eu/  sunt mai mult de 800 de materiale care pot fi utilizate la orele de matematică şi ştiinţe. Mai mult de 5000 de profesori europeni de ştiinţe, tehnologie, inginerie şi matematică împărtăşesc experimentele lor favorite de la clasă pe http://www.scientix.eu/
La fiecare 6 luni sunt trimise către http://www.scientix.eu/   circa 500 de cereri  de traducere a materialelor educaţionale şi resurse pentru orele de matematică şi ştiinţe.
Pe http://www.scientix.eu/ sute de profesori participă la perfecţionări, întâlniri online, cursuri moodle şi  conferinţe.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu