E-Learning in school practice - Întâlnirea a treia

     În perioada 19 - 24 Aprilie 2015 a avut loc întâlnirea a treia în cadrul proiectului Erasmus + "E-Learning in school practice in modern secondary schools across Europe: Let us take up the challenge together" ("E-learning in practica scolara din scolile secundare moderne din Europa: Sa acceptam impreuna provocarea". 
     Evenimentul a avut loc în Republica Cehă, la Velke Pavlovice.La ceastă întâlnire au participat elevii Roncea Alexandra şi Stănculescu Mihnea, elevi în clasa a VII-a B, Lazăr Alina, Neagoe Anca şi Rada Ana, eleve în clasa a VIII-a, prof. Drăgulin Delia şi prof. Ştefan Sidonia. 
Obiective:
- Dezvoltarea competentelor de predare si învatare la nivel european pe platforma e-learning;
- Dezvoltarea aptitudinilor de comunicare în limba engleza si a competentei TIC la elevi si profesori;
- Schimb de experienta profesori/ elevi la nivel transnational;

     Aspecte de la acest eveniment găsiţi pe pagina de facebook a şcolii https://ro-ro.facebook.com/people/Şcoala-Gimnazială-Ion-Ţuculescu/100009073699859  şi http://scoala14.ro/main.php


     Aspecte de la acestă întâlnire au fost prezentate în cadrul Consiliului Profesoral şi al Comisiei Metodice de Ştiinţe.




 "E-Learning in school practice in modern secondary schools across Europe: Let us take up the challenge together" este un parteneriat strategic Erasmus+ KA2 .
     Acest proiect este finantat cu sprijinul Comisiei Europene. Aceasta publicatie reflecta numai punctul de vedere al autorului si Comisia nu este responsabila pentru eventuala utilizare a informatiilor pe care le contine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu