MUST - MATEMATICA ÎNŢELEASĂ CU AJUTORUL ŞTIINŢEI ŞI TEHNOLOGIEI

Şcoala Gimnazială „Ion Ţuculescu” din Craiova, participă în perioada 1.09.2014-31.08.2016 ca partener în cadrul Programului Erasmus +, Acţiunea Cheie 2 : Cooperare pentru inovare şi schimb de bune practici în Parteneriatul Strategic „MUST - MATEMATICA ÎNŢELEASĂ CU AJUTORUL ŞTIINŢEI ŞI TEHNOLOGIEI„ .
Coordonatorul proiectului este IES MEDITERRANIA din Benidorm, SPANIA iar partenerii noştri sunt Gimnazija Poljane din Ljubljana, Slovenia, Zespol Szkoly i Gimnazjum im. Wladyslawa Orkana din Niedzwiedz, Polonia, BonNouEdu din Villajoyosa, Spania şi CONSELLERÍA DE EDUCACÍÓN, CULTURA Y DEPORTE din Valencia, Spania.
            Acest parteneriat strategic are drept scop :
Producerea și adoptarea de Resurse Educaționale Deschise în diverse limbi europene
Revizuirea și consolidarea profilului profesional al profesiilor didactice
            Obiectivul principal este realizarea de programe inovatoare , de noi metode de învățământ şi dezvoltarea de cursuri de formare.
            Produse finale:
            - Un set de animații MST (HTML5 și JavaScript) jocuri educaţionale, care pot rula pe dispozitive mobile.
- Două cursuri mixte bazate pe TIC (1: matematică; 1: Fizică) destinate elevilor.
            In prima fază, aceste materiale vor fi experimentate în țările partenere, folosind diferite contexte educaționale, tehnologice și va fi monitorizat progresul elevilor.
            În a doua fază, materialele vor fi diseminate prin activități de dezvoltare profesională la nivel european, pentru a fi pilotat în alte țări. 
            Aspecte de la activitaţile parteneriatului se vor gasi la adresa web http://mustpro.eu/. 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu